La RATAFIA DE L’ERMITÀ estrena nova ampolla

Licor de nous verdes, plantes aromàtiques i fruites

.

.

Elaborada amb mètodes tradicionals

a partir d’una fórmula del segle XVIII

recuperada per Fra Valentí Serra de Manresa, caputxí.

Es tracta d’una ratafia, de tradició catalana, elaborada per la maceració en aiguardent de vi de les

17 plantes aromàtiques i fruites que composen la recepta original.

La seva graduació és de 26% vol. d’alcohol i el contingut en sucre de 250 grams per litre.

Es presenta en ampolles de 50 cl

—————————-

Medalla d’Or del Certamen Topwine 2017

Medalla de Plata 2017 del Catavinum World Wine&Spirits

90 punts de la Guia Peñín 2017

.

La Ratafia de l’Ermità nasqué el novembre de 2016 a partir de la troballa d’una antiga recepta de finals del segle XVIII recuperada per fra Valentí Serra de Manresa, col·laborador del Calendari de l’Ermità i assessor d’Edicions Morera. És a partir d’aquesta troballa que es pensa en crear una ratafia singular que estigui associada a la marca de l’Ermità. Per interpretar l’antiga recepta, Edicions Morera contacta amb un dels més reconeguts fabricants de ratafia del país, l’Àngel Portet de LICORS PORTET, de la Pobla de Segur.

Des del primer moment la Ratafia de l’Ermità gaudeix d’un excel·lent reconeixement per la novetat del seu gust respecte dels licors coneguts fins ara: una ratafia agraciada amb un glop lleuger i de paladar molt fi i d’aroma especialment singular. En conjunt, una ratafia que sorprèn i no deixa indiferent.

Gràcies a les bones valoracions de sommeliers i del públic en general, la Ratafia de l’Ermità és ja ara una marca apreciada i que cada vegada es troba a més comerços d’arreu del país, principalment els dedicats a productes gastronòmics de prestigi i delicatessen.

L’octubre de 2016 la Ratafia de l’Ermità fou presentada amb èxit a la fira Àpat i el novembre va estar present al Celler de Can Roca a través de la Fira Vidart.

Durant l’any 2017, ha estat guardonada amb la Medalla de Plata 2017 del Catavinum World Wine & Spirits Competition i la Medalla d’Or del certamen Topwine 2017. També ha obtingut 90 punts a la prestigiosa Guia Peñín 2017 de vins i licors.

El 2023 estrena una nova imatge envasada en una elegant ampolla transparent, que la distingueix i deixa veure l’alta qualitat del licor.

.


Més informació i venda:

.
◾  Consulta AQUÍ els punts de venda a botigues i comerços  ◾

.