Slider Llegim L'univers 2

.

LLEGIM L’UNIVERS

.

PortadaEl nostre cel és el mateix que el de l’Antiquitat?

Com influeix el cel en el nostre calendari?

Què són les pluges d’estels?

Per què no podem prescindir dels satèl·lits artificials?

De què depèn que puguem visitar Mart?

El cel és com un gran llibre obert que fa segles que els humans observem, entre encuriosits i bocabadats, intentant trobar resposta a d’on venim, qui som i cap a on anem. A LLEGIM L’UNIVERS l’astrònom Antonio Bernaldivulgador científic de l’Observatori Fabra de Barcelona, ens introdueix, de forma fàcil i entenedora, en el món de l’astronomia, explicant-nos les dades complexes de la física i la matemàtica amb exemples quotidians a l’abast de qualsevol persona.

A través de breus capítols temàtics, el llibre fa un repàs a la història d’aquesta ciència i explica els principals elements que conformen l’Univers. També ens parla dels moments claus i de les figures més rellevants que han fet evolucionar l’astronomia al llarg dels segles fins a situar-nos en les primeres exploracions espacials del segle passat i en les projectades en el futur.

LLEGIM L’UNIVERS s’estructura en quatre apartats principals:

  • Història del cel
  • El pas del temps
  • L’era espacial
  • El Sistema Solar

Seguint la línia pròpia de la Col·lecció l’Ermità, LLEGIM L’UNIVERS presenta una acurada selecció d’imatges i il·lustracions que ens faran més atractiva la lectura.


A la venda a llibreries. També venda en línia AQUÍ