Fra Valentí I Llibre 4a Ed 2

.

TORNAR ALS REMEIS DE SEMPRE

– Una suggeridora recopilació de medicina popular amb remeis naturals recuperats de la tradició dels frares caputxins

– 4a edició ampliada amb les herbes santes

Coberta 4a EdicióTORNAR ALS REMEIS DE SEMPRE (Col·lecció l’Ermità núm. 4) és un llibre escrit per l’historiador i religiós caputxí Fra Valentí Serra de Manresa,  reconegut especialista en plantes remeieres i autor de diversos llibres sobre aquesta temàtica, inspirats en la tradició remeiera dels frares caputxins, tan apreciada i reconeguda.

L’autor presenta un recull d’antigues fórmules conventuals, la majoria inèdites, que encara avui en dia ens poden ser útils per curar moltes de les malalties més quotidianes. En aquesta edició revisada s’hi afegeix un nou apartat sobre les herbes santes.

El llibre está distribuït en quatre apartats principals:

  • Breu introducció sobre la tradició remeiera dels frares caputxins a Catalunya
  • Les herbes santes (nou capítol)
  • Recull de remeis amb plantes medicinals
  • Recull de receptes
  • Índex de malalties i remeis i un extens glossari

Un llibre senzill i de fàcil consulta, amb nombroses il·lustracions, que permetrà al lector descobrir tot un nou repertori de remeis naturals així com  les propietats medicinals de moltes plantes. Remeis destinats a prevenir i curar moltes de les malalties més comuns del nostre dia a dia, des d’un refredat, una febre, problemes digestius, un mal de cap o un dolor articular, i d’altres més curiosos com la fòrmula “secreta” de l’Elixir salutis o la de l’Elixir de la llarga vida

TORNAR ALS REMEIS DE SEMPRE és a la venda a llibreries d’arreu de Catalunya.


A la venda a llibreries. També venda en línia AQUÍ