.

Brioix, crema i fruita, una recepta exquisida del Gremi del Pa 

El Gremi del Pa de la Província de Barcelona és una important associació que agrupa empresaris, fabricants i venedors de pa i que té com un dels seus principals objectius la promoció i difusió de la cultura del pa. Així, fomenta el consum dels productes de la fleca mitjançant diferents campanyes publicitàries durant l’any i dona suport a projectes culturals relacionats amb el món del pa.

Un d’aquests projectes és Pa de flequer, un llibre de la nostra Col·lecció Ermità que recupera creences, tradicions, rituals, … una pila de curiositats sobre el pa, els seus oficis i la seva elaboració.

Però amb motiu de la festivitat de Sant Honorat (16 de maig), patró dels flequers, volem compartir una recepta molt addient per aquesta època que hem trobat al web del Gremi: un brioix de primavera amb crema, mascarpone i fruits vermells. La recepta és obra del mestre pastisser Juan Carlos Roche i us la reproduim tot seguit.

Comentar que amb les quantitats de la recepta us poden sortir més d’una vintena de brioixos, així que si no en voleu fer tants, podeu dividir les quantitats en la proporció que més us interessi.

Ingredients Briox De Primavera

👉 Teniu el detall de tots els passos de la recepta a la pàgina web del Gremi. Podeu accedir AQUÍ

Gremi Logo

Aprofitem per desitjar una molt bona diada a tots els nostres flequers i flequeres que elaboren un dels aliments més primordials i saludables de la nostra dieta!!