.


Control Impressió 2

.

El Calendari de l’Ermità 2024 ja en màquines!

La tradicional publicació arriba amb nous continguts i novetats

W Tècnic I MaquinàriaSeguint la tradició, el Calendari l’Ermità arribarà puntual abans no acabi l’octubre. Per aquest nova edició 2024, el calendari ha escollit el tema PARLEM DE SEQUERA, amb articles dels col·laboradors senyor Marcel·lí VirgiliFrancesc MauriFra Valentí Serra de Manresa i Víctor Pàmies. També Amadeu Carbó anuncia la celebració de l’efemèride de 600 anys de gegants a la ciutat de Barcelona.

Com cada any es presenta una interessant crònica anual dels fets ocorreguts al nostre país i arreu del món així com l’anunci de centenaris que celebraran durant l’any.

El calendari també conté les seccions fixes amb les dades astronòmiques, agrícoles, de les festes majors fires i mercats i el santoral, permanentment revisades i actualitzades que el fan ser el calendari catalá més complet i rigorós continuador de la tradició d’almanacs vuitcentistes. El Calendari l’Ermità està adornat amb gran quantitat de gravats dels millors dibuixants i il·lustradors històrics del nostre país.

Com a novetat, el Calendari l’Ermità 2024 conté, a les pàgines centrals, l’obsequi d’un calendari a color i unes felicitacions històriques de Nadal.

Palet Amb Díptic Central

Fotos: Xavier Balletbó