.

Un viatge en el temps a través dels calendaris tradicionals

Pocs dies abans de Sant Jordi, el 20 d’abril, tindrà lloc a La Casa dels Entremesos de Barcelona la darrera de les xerrades-presentacions del llibre “PER NO PERDRE EL TEMPS. Calendaris tradicionals, grans testimonis de la història” (Col·lecció Dit i Fet núm. 1), una publicació que fa una aproximació al món de l’edició dels calendaris tradicionals, un gènere editorial encara poc estudiat però amb molt d’interès.

La xerrada anirà a càrrec dels seus autors: el folklorista Amadeu Carbó i l’editor Norbert Tomàs, que estaran acompanyats per l’historiador Albert Domènech, autor del pròleg. Cadascún d’ells abordarà el tema des d’una perspectiva diferent.

  • Amadeu Carbó ens explicarà el sentit del calendari i com aquest ens ordena el temps en les nostres vides, costums, oci i treball.
  • Norbert Tomàs ens descobrirà un conjunt de curiositats i secrets que amaguen les edicions dels calendaris durant el segle XIX i principis del XX.
  • Per acabar, Albert Domènech ens comentarà el complex context històric en què es desenvolupà la indústria de l’edició de calendaris.

◼ 20 d’abril a les 20h – BARCELONA
LA CASA DELS ENTREMESOS
Pl. de les Beates, 2
Activitat gratuïta amb aforament limitat.

Invitacio´_per No_1.indd

.


👉 Més informació del llibre PER NO PERDRE EL TEMPS

.