Mercat-especies-2024 Cartell

Fires i mercats

14È MERCAT DE LES ESPÈCIES – EL ROMANÍ

El proper dissabte 8 de juny torna una nova edició, la 14è, del Mercat de les Espècies i Productes de la Terra, enguany dedicat al romaní. Per l’ocasió, la vila d’Argençola engalana els seus carrers i s’omple de flaires aromàtiques que condimenten la cuina i omplen les farmacioles casolanes des de fa generacions.

Des de les 8 del matí i fins a les 8 del vespre trobareu tota mena d’activitats. Començant per la sortida etnobotànica, i continuant per jornades tècniques, xerrades, presentació de llibres, dinar degustació amb plats a base de romaní, tallers, exposicions, moltes activitats infantils, destil·lació, l’alquímia de les espècies, tast de formatges amb romaní, música i swing.

Paral·lelament, les parades d’artesans i productors locals complementaran l’oferta de tallers i demostracions a més d’oferir productes alimentaris, medicinals i cosmètics, entre ells, cervesa de romaní, conserves, melmelades, llavors, plantes en test, sabons, vins i caves, pa, formatges, safrà i espècies, entre d’altres.

Si us agrada el món del romaní i altres espècies, no us podeu perdre aquest mercat!

Més informació ▶️ Associació El Trill

Mercat-de-les-especies-argencola 3 Fitomon