Fires i mercats

Fira Guilleries de productes locals a Sant Hilari Sacalm

.

Cartell Fira Guilleries 2023Durant el cap de setmana del 14 i 15 d’octubre se celebra a Sant Hilari Sacalm la 6a Fira Guilleries. Aquest municipi, a la comarca de la Selva, està considerat la capital de les Guilleries, un espai natural muntanyós marcat pels boscos centreeuropeus i mediterranis, especialment alzinars, pinedes i rouredes. La fira Guilleries incorpora activitats per coneixer la vila i l’entorn natural, com passejades pels boscos o itineraris guiats, a més d’altres centrades en l’artesania, els productors locals així com una variada programació cultural per a tots els públics.

Durant dos dies hi haurà un mercat de productors i artesans locals, demostracions d’oficis com el de cisteller o ceramista, i una mostra de gastronomia local (amb demostració de cuina i tast de productes).

També es podrà participar d’una passejada popular entre castanyers i de diferents tallers infantils amb activitats relacionades amb la natura. No faltaran els gegants, els castellers, la música en viu i una castanyada per als més petits.

Sant Hilari Fira Guilleries 2

.

👉🏼 Vegeu el programa fira 2023