La RATAFIA DE L’ERMITÀ amb nova ampolla

Licor de nous verdes, plantes aromàtiques i fruites

.

Una ratafia, de tradició catalana, elaborada amb mètodes tradicionals a partir d’una fórmula del segle XVIII recuperada per Fra Valentí Serra de Manresa, caputxí.

La Ratafia de l’Ermità nasqué el novembre de 2016 a partir de la troballa d’una antiga recepta de finals del segle XVIII feta per Fra Valentí Serra, col·laborador del Calendari de l’Ermità i assessor d’Edicions Morera. És a partir d’aquesta troballa que es pensa en crear una ratafia singular que estigui associada a la marca de l’Ermità. Per interpretar l’antiga recepta, Edicions Morera contacta amb un dels més reconeguts fabricants de ratafia del país, l’Àngel Portet de Licors Portet, de la Pobla de Segur.

La tardor de 2016 es presenta la Ratafia de l’Ermità, que des del primer moment gaudeix d’un excel·lent reconeixement per la novetat del seu gust respecte dels licors coneguts fins ara: una ratafia agraciada amb un glop lleuger i de paladar molt fi i d’aroma especialment singular. En conjunt, una ratafia que sorprèn i no deixa indiferent.

Gràcies a les bones valoracions de sommeliers i del públic en general, la Ratafia de l’Ermità és ja ara una marca apreciada i que cada vegada es troba a més comerços d’arreu del país, principalment els dedicats a productes gastronòmics de prestigi i delicatessen.

L’octubre de 2016 la Ratafia de l’Ermità fou presentada amb èxit a la fira Àpat i el novembre va estar present al Celler de Can Roca a través de la Fira Vidart.

Durant l’any 2017, ha estat guardonada amb la Medalla de Plata 2017 del Catavinum World Wine & Spirits Competition i la Medalla d’Or del certamen Topwine 2017. També ha obtingut 90 punts a la prestigiosa Guia Peñín 2017 de vins i licors.

Punts de venda de la Ratafia de l’Ermità

.

ratafia

Primera ampolla de la Ratafia de l’Ermità