RATAFIA DE L’ERMITÀ


Licor de nous verdes, plantes aromàtiques i fruites

Anunci Ratafia Ermità_20160729

Elaborada amb mètodes tradicionals a partir d’una fórmula del segle XVIII recuperada per Fra Valentí Serra de Manresa, caputxí.
Es tracta d’una ratafia, de tradició catalana, elaborada per la maceració en aiguardent de vi de les 17 plantes aromàtiques i fruites que composen la recepta original.
La seva graduació és de 26% vol. d’alcohol i el contingut en sucre de 250 grams per litre.

Es presenta en ampolles de 50 cl (Mides: 31,5 x 9,5 x 5 cm / Pes: 1.130 gr)

La RATAFIA DE L’ERMITÀ dels Pirineus és un licor elaborat a partir d’una recepta de finals del segle XVIII transcrita dels arxius caputxins per Fra Valentí Serra de Manresa, reconegut estudiós de les plantes medicinals, herbes i espècies i les seves aplicacions remeieres i culinàries.


RATAFIA DE L’ERMITÀ  està elaborada per Licors Portet, una de les fàbriques de licors tradicionals més reconegudes del nostre país, amb més de 125 anys de trajectòria i guardonada amb diferents distincions nacionals i internacionals.