Cultura i tradicions

La nit de Sant Antoni

Dimecres 17 de gener al CAT Barcelona se celebrarà la 2a edició de la Nit de Sant Antoni, una vetllada literària de cultura popular en el marc dels Foguerons de Sant Antoni al barri de Gràcia.

El sector de les editorials que publiquen sobre cultura tradicional i popular es reuniran per segon any consecutiu en la Nit de Sant Antoni. Aquesta trobada, nascuda l’any 2023 amb èxit, dona l’oportunitat de presentar algunes de les novetats editades en el darrer any en l’àmbit de la cultura popular, tot amb l’objectiu de divulgar i estendre el seu coneixement.

El CAT Centre Artesà Tradicionàrius, situat al cor del barri de Gràcia, tornarà a ser l’espai d’aquest punt de trobada entre editors, autors, divulgadors i lectors que, com bé ho defineixen els organitzadors, és un “almanac literari de la cultura popular”.

.

Acte celebrat la nit de Sant Antoni del 2023 al CAT Barcelona.

Aquesta iniciativa privada promoguda per la Tradillibreria, Fes Ta Festa i el CAT, vol ser un estímul per reforçar el sector editorial que dedica esforços a la divulgació de la cultura popular del nostre país. I reforçar els llaços de comunitat del món editorial en un moment en què precisament trontollen les grans estructures de la distribució que posen en perill al sistema que enllaça des de l’autor i el petit editor a la llibreria.

W Artur Blasco I Norbert

Norbert Tomàs, director d’Edicions Morera, retrobant-se amb l’eminent acordionista Artur Blasco (17/01/2023)


W Entrevista A Lluís Marmi

Clara Ayats entrevistant al llibreter Lluís Marmi (17/01/2023)

.


👉 Organitzat per:

Dimarts, 17 De Gener 2023 - 1 Dimarts, 17 De Gener 2023 - 1